好食又好玩!B.Duck Café登陸YOHO MALL喇

廣告
廣告

經常與不同餐廳cafe聯乘的B.Duck終於有自己的B.Duck Cafe了!今次B.Duck化身成朱古力大師,以「朱古力夢工場」為主題,選址在元朗YOHO MALL。除了趴在招牌上的B.Duck,店內還有不少打卡位呢!

廣告
廣告

而且店內食物款式很多元化,由正餐意粉飯類、到甜點都應有盡有。當中必食的香草蕃茄炸雞腿通粉(圖3),蕃茄通粉選用歐陸式風味,加入乾蕃茄,讓口感有咸香,最後加上香脆雞脾實在太邪惡了!

廣告

左起:B.Duck芝士咖喱牛肉焗飯 HK$68、泡泡楊枝甘露 HK$52、香草蕃茄炸雞腿通粉 HK$62

甜品方面必食就有「41度朱古力珍寶芭菲」,選用多款優質朱古力,配合棉花糖、窩夫及來自日本的牛奶味雪糕,份量充足,可以跟朋友開心Share!

(圖左)41度朱古力珍寶芭菲 HK$99、各款果茶、B.Duck 慕絲蛋糕 HK$36