[24/7] What's New!女生圈最新鮮的事!

Fashion/ CAFUNÉ x M FLORIST :  2018 情人節限定BASKET BOUQUETS

廣告

唔少男生情人節都會送花或者包包,但分開買唔單止貴而且仲好麻煩!本地品牌 Cafuné今個情人節就聯同網上花店M Floris打造限定BASKET BOUQUETS,以Cafuné皮製Mini Basket Bucket系列兩款春夏新色Arctic和Chili,配上特別設計嘅四款限定花束,分別以紅色代表熱情和奔放、粉紅色代表優雅和甜美和紫色代表富有創意和知性的花束去表達出不同個性女生。

只限定發售 – 將於2018年1月10日至2018年2月10日於www.ca-fune.comwww.mflorist.hk 網站 接受預訂 – 每款售價為港幣 HK$3,500,當中包括於2018年2月14日之運費 (*只限於香港地區; 離島區除外)。


Beauty/ YSL 迷魅唇色限量尊貴禮盒

錯過咗先前YSL係海港城嘅POP-UP STORE?唔緊要,因為YSL迷魅唇色限量尊貴禮盒已經係全線YSL BEAUTÉ發售。特別收藏最新推出嘅迷魅水嫩護唇釉及兩款不同氣質的水嫩迷魅唇膏,由俏皮時尚的紅色到令人欲罷不能的珊瑚橘色,配上低調奢華粉色調的唇形禮盒,一盒搞掂!

迷魅唇色限量尊貴禮盒 HKD$900
包括:迷魅水嫩護唇釉 No 8 EXCITE ME PINK /迷魅護唇膏 N o 4 DESIRE ME PINK/迷魅亮彩唇膏 N o 12 CORAIL DOLMAN


Lifestyle/ Häagen-Dazs 情人節限量套裝

如果你女朋友係甜品控,咁Haagen-Dazs嘅情人節限量套裝就啱哂啦!限量套裝包括雪糕蛋糕-心的季節,雪糕口味特選用於法國製造的士多啤梨,顆顆均於時令之際由人手採摘,份量仲剛好適合兩個人甜蜜Share!除咗蛋糕仲有鑲篏著施華洛世奇元素的限量版手鏈,純銀手鏈綴有「Love」、刻字圓牌及晶瑩剔透的心型三款吊飾,造型簡潔經典,適合任何性格的女生!

情人節限量套裝:心的季節 (Petite Size) 及鑲篏著施華洛世奇元素的限量版手鏈

**此套裝只接受於2018119日至25日於Häagen-Dazs™專門店或e-shop預訂,取貨日期由2018210日至214日,不接受提前取貨。