[24/7] What's New!女生圈最新鮮的事!

Fashion / Melissa x Disney 聯乘系列

廣告

經常覺得迪士尼嘅產品太可愛唔適合自己?今年Melissa就同Disney聯乘推出一系列既成熟又帶點趣味嘅鞋款,係Melissa Beach Slide上飾有簡約嘅老鼠耳朵,採用加厚鞋底及簡易搭扣,時尚之餘又易襯!

 

Melissa Beach Slide Sandal + Disney
HK$1000(白色、黑色、紅色及粉紅色)

 

 

除此之外,仲有超CUTE嘅Disney Ball Bag,以米奇老鼠標誌性耳朵點綴圓型立體手袋,簡約設計易襯之餘,仲可以為你嘅造型添上不少趣味!

 

HK$950

 

Beauty / 韓國頭髮專家 Dr.FORHAIR 登陸香港

經常漂染、工作壓力、生活不規律都會造成脫髮問題,就算怎護髮,脫髮問題仍未改善?要改善脫髮就要由頭皮護理開始,來自韓國的頭髮專家Dr.FORHAIR推出的全新頭髮護理系列,就是專門為脫髮問題度身打造,精心挑選對頭髮和頭皮最溫和、最高質及最有效的原料,以專業的產品,合理的價錢,以及簡單的使用方法,令你安在家中都能輕鬆護理頭皮!

各大屈臣氏獨家發售

Food / 港麗酒店樂聚廊 x DR.BELTER「南極之戀」下午茶

週末最好就係約埋班姊妹一齊去High Tea!最近,港麗酒店樂聚廊就與德國著名護膚品牌DR.BELTER合作,推出「南極之戀」下午茶,靈感源於DR.BELTER的皇牌南極冰河魚子精華系列!活動期間惠顧酒店大堂下午茶的顧客即可獲贈 DR.BELTER 魚子護膚精華禮品包乙份(價值 HK$300)。「南極之戀」下午茶逢周一至周五供應,周末的下午茶自助餐亦將薈萃精選甜點與鹹點。

日期:2018年2月5日至3月31日
價錢:每份港幣 298 元,雙人份港幣 498 元
地點:香港港麗酒店酒店大堂
預訂: 致電(852) 2822 8891 或 瀏覽 ConradDining.com