GD入伍都陪住你!親自預備嘅「꽃길」包裹寄畀你🌸

GD尋日正式入伍喇……確確實實要等2019年年尾先再見到Oppa!不過一向錫我(粉絲)嘅GD,原來入伍前偷偷哋準備咗一份禮物希望可以陪住大家,當我收到佢份包裹我真係開心到叫出嚟!原來南韓國軍在傳統上,會允許士兵在服役的第一個星期,向親朋好友寄出包裹,內裡可能係書信同個人物品,而GD預備嘅就係以下呢份「花之道」(꽃길)~Oppa話希望祝福我(粉絲)可以在花之道路上得到快樂,我就覺得佢係想暗示返來就同我賞花喇🌸

廣告

超大份包裝嘅「花之道」(꽃길)包裹,上面以仿郵寄信封嘅設計好窩心,仲有佢嘅簽名!

一打開就見到GD悉心安排嘅片片花瓣,好浪漫嘅祝福啊~入面有3份小禮袋同1個禮盒,最鍾意就係佢精選嘅掛耳咖啡,一想念佢就可以用佢送嘅杯沖杯咖啡,即刻擁有返Good Morning!

不過今次GD預備嘅꽃길包裹只有限量1000份,如果你都想得到GD嘅愛就要趁快搶喇~

發售時間:2月28日

購買網址:https://www.hmv.com.hk  | http://unwrapp.hk

定價:USD160