3大懶人必備美容神器!

編輯工作忙起上嚟,真係食無定時或者凌晨先有得訓,甚至要用weekend同私人時間出event、寫稿、拍片,仲邊有時間護膚啊😫!相信香港地好多女仔都有同樣問題,被忙碌工作佔據生活同私人空間,搞到無時間好好休息同護膚保養自己,不經意就衍生出乾紋、暗沉同鬆弛等肌膚問題!

 

咁啱放工行過百老滙,一於入去尋吓寶先!果然有驚人大發現~百老滙近年唔止引入愈嚟愈多Beauty Tech,款式新潮又齊全,仲搵到呢3款韓國大熱高端家用美容儀LG Pra.L系列新出的美容神器—離子美肌導入儀、彈力提拉緊緻嫩膚儀 光學淨白緊緻LED面罩*

 

隨時隨地只需3步,超短時間就為肌膚帶嚟保濕、緊緻同淨白等美容效果,啱晒貪靚又忙碌嘅女士們呀!

 

3 Steps 全方位專業護膚方案

與其話懶,倒不如話係無時間!但只要用上LG Pra.L系列3款神器相互配合,3步就可以方便快捷為肌膚提供到專業護膚保養啦:

  • 第1步:6分鐘 彈力提拉緊緻嫩膚

首先用發出LED紅光的「緊緻模式」以高頻電磁波的熱能激活肌膚,增加彈性;配合「提拉模式」採用微電流刺激肌膚組織及肌肉,亦幫助提升面部輪廓、減淡細紋及緊緻肌膚。

 

  • 第2步:離子美肌導入儀,3 + 3分鐘塑造水嫩肌膚

(圖1a) 先用「潔膚模式 (Cleaning)」3分鐘,深度清潔毛孔內污垢;

(圖1b) 塗上護膚品精華後,再轉用「導入模式(Boost)」3分鐘,導入護膚品的保濕及營養成分,直達真皮膚,促進成分快速吸收,營造活力水嫩美肌。

 (圖1a)

(圖1b)

三角頭設計仲可以因應不同使用者的面部線條,進行全方位護理~

 

潔膚模式配合保濕凝膠一齊用,將產品導入頭變成正離子(+),再把帶有負離子(-)的微小沉澱物吸出皮膚外,清理毛孔污垢;而導入模式有助把精華素及乳液等護膚品的有效成分變成負離子(-)滲透到深層肌膚,加強到護膚品自身功效。

Tips:導入頭更採用可植入人體的醫療用專用物料,絕對唔怕會為肌膚帶來刺激或副作用。


左:離子美肌導入儀(建議零售價 $2,580
右:
彈力提拉緊緻嫩膚儀(建議零售價 $3,680

 

  • 第3步:光學淨白緊緻LED面罩,九分鐘點亮童顏穴位

完成潔面同日常護膚之後,只需要戴上 光學淨白緊緻LED面罩 9分鐘照射唔同波長光線,方便快捷又安全地提升肌膚光澤、提亮膚色同減淡細紋!面罩由120塊LED晶片(60紅光LED & 60紅外線 IR LED)組成,更可以集中護理面部問題區域,例如面頰位或者法令紋。


光學淨白緊緻 LED 面罩(建議零售價 $5,780

相較市面一般同類產品,光學淨白緊緻 LED 面罩可以無限充電!而且係完全充電之下,突破性可以連續一星期每日用一次!如果每日用 9 分鐘,即係連續7日可以用約 70分鐘咁多!

另外備有眼罩同感應器雙重保障,避免雙眼受LED燈照射而不適,仲可以通過特別設計繼續睇戲、聽歌、用電話,做任何想做的事,咁貼心先進的設計亦獲得美國食品及藥物管理局(FDA)認證添~

 

溫馨提示大家,離子美肌導入儀 同 彈力提拉緊緻嫩膚儀 都有紫外線殺菌保護蓋同紫外線殺菌功能,保證潔淨衛生~另外3款美容神器同樣有語音指導,仲可以選擇用USB底座充電,隨時隨地超細心照顧唔同用家及環境需要,無論男女老少都唔怕唔識用啦!

想買到更多新潮美容神器,即刻去「百老滙網店」bit.ly/LGPraL_series  入手先!

*圖片及相關網址影片所示為韓國專用版。從香港百老滙購買上述之美容神器,則為香港版本。