[BEAUTY]一齊回味SK-II 5款特別版神仙水 今年大玩破格就係佢?

總覺得女孩們都有一顆「儲嘢」的心,本來屬於喺 Must Have 嘅日用品,只要包裝上有個別注版、特別版等字眼,立即變成了 Must Buy 儲物之選,即使家中已經有晒一支二支存貨,但遇上真愛,都無計啦~女生最易敗家嘅聖誕節檔期到了,眼見各大品牌們都已經推出大量限量 Box Set 及 X’MAS Set,連愛牌 SK-II 也都加入戰團,知道就是時候了!

最近 SK-II 宣傳片總會有超殺女Chloe、百變女神綾瀨遙、創作歌手竇靖童身影,今次都不例外,仲以「Camouflage」為主題,趣味潮拍時尚POP ART 動畫。但最想象不到係今次聖誕節限定版神仙水可以有咁破格、潮流新形象!

 

 

繼過去以街頭塗鴉藝術為概念嘅#YourStatementYourBottle限量版,今次大玩PopArt, 與新晉澳洲藝術家Karan Singh攜手合作聯名推出SK-II KARAN 限量版神仙水。

 

2018 年 11 月 1 日起 SK-II全線專櫃,凡購買任何 SK-II KARAN 限量版神仙水,即可獲得「KARAN 限量版 TOTE BAG 乙個」,數量有限,送完即止。

到左11月中,全線SK-II專櫃#PITERAWonderlandAR擴增實境體驗正式上線,只要下載SK-II APP拍照上傳,並掃描指定icon就以可將自己嘅影像融入其中,齊齊身歷其境神仙水PITERA的異想世界!

最後,一齊回顧過去 4 年SK-II 推出過嘅特別版神仙水啦!你又最鐘意邊一款?

2017年 Change Destiny 限量版

2016年墨流藝術限量版

2015年Wing of Change 限量版

2014年花卉限量版