【 #HereToCreate】adidas 激發女生創造自己命運

女生魅力源於自信及求變的精神,而 adidas向來鼓勵女生要創造自己的命運,變得更獨立自主,其運動理念 #HereToCreate 亦是不少女星如張鈞甯、劉承羽等的座右銘。

無論於工作上抑或運動時,佢哋勇於接受新挑戰、務求令自己一次比一次進步、不放棄不妥協,先可以創造一個不一樣的自我。

喺佢哋人生字典入面,從來都冇「局限」一詞,只有可以為夢想「創造」,為自己改變,就可以顛覆一切!

25歲開始跑步,參加過馬拉松又精通瑜珈及泰拳的張鈞甯(Ning)永遠都帶俾人元氣滿滿的感覺。喺佢身上睇唔到任何世俗標籤,Ning始終跟隨自己內心,想做就做,令人生更豐盈及圓滿。

運動路上,佢不斷激發自己的潛能,更將呢種創造力注入演藝事業中,讓演技更有創意,角色更加豐富,充分展現#HereToCreate的精神及態度。

同樣熱愛運動的劉承羽,9歲開始習武,宜家依然每日做1-2小時運動。佢認為機會永遠只留俾有準備的人,而有幸與電影結緣,全因佢一直保持自己在最佳狀態,不斷向新目標攀升,誓要創造更多可能!

承襲運動創造力的理念,今季adidas 全新「Here To Create」的系列繼續令大家喺做運動時展現出與眾不同的自信美,創造無限可能:

STRONGER FOR IT 運動內衣 $369

BELIEVE THIS 緊身褲 $499

編輯覺得黑色必定係最修身嘅款式,必入!

Bomber Jacket $499

外套上花紋若隱若現,不失單調!

運動褲 (九分長) $399

褲型屬於修腳款式,腰位又可以調較鬆緊,又靚又舒調!

STRONGER FOR IT 運動內衣 $369

女生大愛嘅糖果粉紅色,著上身超顯白!

呢件白色Jacket有修腰功能之餘,仲有Layer,夠哂特別!

Bomber Jacket $ 499

更多「Here To Create」系列產品資料: adidas.com.hk/New-Arrivals


 Shop address:

香港adidas 旗艦店

- 地址: 銅鑼灣Fashion Walk恒隆中心百德新街2-20號地下G03舖

- 地址:九龍尖沙咀漢口道十七號

adidas品牌中心

- 地址:香港中環皇后大道中36號

adidas Sportswear Collective Store

- 地址:九龍尖沙咀海港城港威商場四樓4102舖

- 地址:香港九龍旺角亞皆老街 8 號朗豪坊地下 38 & 39 號舖