[LIFE] 同狗狗一齊行士多!寵物懷舊辦館買健康零食兼影相

有時行街見到啲充滿懷舊裝潢嘅鋪頭都會覺得好有風味,今次呢間仲可以同狗狗一齊行𠻹㗎!華珮辦館店主Iris以舊海味店為設計概念,將各類寵物食品放進一格格透明櫃裡,等主人可以逐少購買,每樣都試啲,好似細個去夾糖咁。而全部食物主打天然無添加及純肉製造,希望每位毛孩都食得健康!店內嘅布局更似足舊式辦館,有唔少懷舊擺設,充滿老香港風味,一定要帶主子嚟影返幾張沙龍呃下Like🐕

華珮辦館

外國入口生曬寵物零食

比利時巨型火雞腳

華珮辦館

高蛋白質、低脂肪、低膽固醇、低熱量, 含維生素B6、維生素B12等營養素,有抗氧化功效,能預防心血管疾病、減低癌症風險,豐富鈣質及膠原蛋白,能軟化血管,有磨牙清潔的功效。

英國水牛角

華珮辦館

無任何添加防腐劑,以草飼水牛打造,不含任何化學品,添加劑非常耐咬。防止牙結石的形成,預防口臭,打造健康口腔。

日本凍乾鰻魚塊

華珮辦館

鰻魚營養成分豐富,包含維生素A、維生素E及脂肪,當中更含有的多元不飽和脂肪酸,是難得的全能健康美味。

Citysuper限定零食

金莎

華珮辦館

華珮辦館

有機寵物香脆雞蛋卷

華珮辦館

全人手製作,港式風味 ,香港製造。精選美國無激素雞蛋、頂級新鮮意大利橄欖油、日本麵粉、蜂蜜、黑白芝麻及無激素肉鬆。

各類肉批 - 鴨肉三重芝士批

華珮辦館

鴨肉肉質細嫩,瘦肉多,根腱組織比較少,營養價值比牛、羊、豬肉度高得多,含豐富的蛋白質,脂肪,和大量維生素,極易被身體吸收和消化,美味甘香,有保脾胃,力氣,強五臟的作用。芝士的乳酸菌及其代謝產物有保健作用,有利於維持腸道內正常菌群的穩定和平衡,防治便秘和腹瀉。

美國有機玩具

Passport華珮辦館

華珮辦館

圖騰公仔、咖啡杯

華珮辦館

打卡位

打卡位1 - 正門鋪面位

華珮辦館

打卡位2 - 懷舊壁畫牆華珮辦館

打卡位3 - 嘆咖啡

華珮辦館

打卡位4 - 士多貨架

華珮辦館最近更進駐Citysuper,有些期間限定的零食要在指定Citysuper分店才能買到,奴才們mark實日子入貨啦!

銅鑼灣時代廣場 city'super (寵物零食,蛋糕及用品)
19年3月1日

中環 IFC city'super (寵物零食,蛋糕及用品)
19年4月3日至4月16日

沙田新城市廣場 city'super (寵物零食,蛋糕及用品)
19年3月27日至4月16日

九龍塘又一城 Log-On (寵物用品)
19年3月1日

金鐘 Lab Concept (寵物零食及用品)
19年4月3日至4月16日

華珮辦館

華珮辦館

地點:深水埗偉智街38號福田大廈商場地下六至七號舖

營業時間:星期二至四12pm - 7pm,星期五至日12pm - 8pm (星期一休息)

Facebook: WOW PET SHOP

http://www.wowasia.net